• darkblurbg

Wil je eerst kennismaken voordat je een keuze maakt?

Neem telefonisch contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Beste bereikbaarheid tussen 10.00-11.00 uur op nummer 06 28 20 43 72.

Inloopspreekuur

Wil je een kort consult of is er iets kleins wat in 10 minuten verholpen kan worden? Kom dan langs tijdens het inloopspreekuur op woensdagochtend. Hiervoor heb je geen afspraak nodig. 

Inloopspreekuur 2024 op woensdag van 09.45 - 10.45
max 10 minuten tijd voor je voeten á € 17,50 zonder afspraak (m.u.v. vakantie's )

Stap 1. Keuze

Op dit moment worden erg geen nieuwe klanten aangenomen voor pedicurebehandelingen.

Alleen voor voetreflexbehandelingen kunt uw telefonisch contact opnemen, 06 28 20 43 72 of een mail sturen naar info@tijdvoorjevoeten.nl

Jij bepaalt zelf de invulling van de tijd voor je voeten! De tijd is afhankelijk van de wensen en de conditie van de voeten. Bij de diensten staat een omschrijving van de behandeling zodat het helder is wat er binnen de gereserveerde tijd gedaan kan worden. Neem contact op als je hulp nodig hebt bij de juiste keuze.

Vergoedingen 

Sommige behandelingen voor mensen met o.a.diabetes, reuma, MS of een andere medische aandoening worden vergoed door de zorgverzekeraar. Controleer altijd eerst de polisvoorwaarden. Er is altijd een verwijzing van een arts en/of specialist nodig.

Diabetes

Voor mensen met diabetes is het belangrijk dat de risicocategorie m.b.t. de voetzorg duidelijk is. Dit wordt bepaald door de diabetesverpleegkundige of een podotherapeut. Aan de hand van het risicoprofiel wordt de vergoeding bepaald. Als de vergoeding vanuit de basisverzekering wordt vergoed wordt er alleen de medisch noodzakelijke voetzorg, volgens het behandelplan, uitgevoerd. Voor alle extra handelingen moet worden bijbetaald. Meer informatie download hier de richtlijnen

oetreflextherapie

De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Controleer uw verzekeringspolis voor de juiste bedragen en voorwaarden.

Stap 2. Tijd reserveren

Afspraken kunnen gereserveerd worden:

  • in de online agenda ( alleen voor vaste klanten)
  • telefonisch op dinsdag t/m donderdag tussen 09.30 - 10.30 uur
  • via het contactformulier 

Stap 3. De afspraak

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en een behandeling. Tijdens de intake wordt de hulpvraag besproken, de medische voorgeschiedenis, de huidige gezondheid, de leefomstandigheden zowel privé als zakelijk en worden er afspraken gemaakt over de behandelingen. Bij de eerste afspraak wordt ID-kaart gecontroleerd.

Na de intake ontstaat er een behandelovereenkomst waarbij het belangrijk is dat er kennis is genomen van de privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Stap 4. Het behandelplan

Vervolgafspraken worden gemaakt in overleg. Afhankelijk van de hulpvraag en het besproken behandeltraject wordt er een behandelplan gemaakt waarin de afspraken worden vast gelegd. De vervolgafspraken kunnen ook weer in de online agenda worden ingepland.

Behandeling van kinderen. Tijd voor de voeten van kinderen is afhankelijk van de leeftijd en de behoefte die voortkomt uit de hulpvraag. De behandel-tijd bij voetreflex is altijd korter dan die bij volwassenen. De intake is met de ouders erbij en de vervolgconsulten bij voorkeur zonder de ouders en/of voogd.

Toestemming

Voor het behandelen van kinderen onder de 18 jaar is een toestemming nodig van beide ouders. Hiervoor dient een formulier ondertekent te worden.

Forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair ( Khalil Gribran)

Voorwaarden & Privacy

Als zorgverlener ben ik verplicht uw persoonsgegevens en voortgang van de behandelingen in een medisch dossier te verwerken en deze 20 jaar te bewaren. Ik werk als therapeut volgens de beroepscode van het RBCZ en als medisch pedicure volgens de code van Provoet. Hierdoor heb ik tevens een geheimhoudingsplicht.

Afspraken

Een behandeling is volgens afspraak. Afspraken kunnen 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Zonder annulering en binnen 24 uur wordt de gereserveerde behandeltijd in rekening gebracht.

Betalingen

Betaling dient contant of per PIN te worden voldaan na iedere behandeling. In overleg kan er betaald worden op rekening en ontvangt u een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

Privacy verklaring

Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat ik:

  • zorgvuldig omga met uw persoonlijke en medische gegevens,
  • er voor zorg dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim) en werk volgens de beroepscode van RCBZ als CAM therapeut en van ProVoet als Medisch pedicure.

Download hier de hele verklaring

Algemene Voorwaarden

In de praktijk Tijd voor je voeten wordt gewerkt volgens de Algemene Voorwaarden van de Uiterlijke Verzorgingsbranche. Download pdf