• darkblurbg

Voor wie?

Of je nu veel zit, staat of loopt. Het hele gewicht van je lichaam komt op je voeten neer en als je voeten pijn doen kan ook ongemerkt jou houding veranderen. Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.

Preventief je voeten laten verzorgen is dus voor iedereen van belang.

 

Intake

De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en een behandeling. Tijdens de intake wordt de hulpvraag besproken, de medische voorgeschiedenis, de huidige gezondheid, de leefomstandigheden zowel privé als zakelijk en worden er afspraken gemaakt over de behandelingen.

Hierdoor zal de 1e behandeling altijd minimaal 60 minuten in beslag zal nemen.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van de voeten van mensen die gezondheidsrisico’s lopen zoals o.a. diabetes. Als medisch pedicure ben ik op de hoogte van verschillende chronische aandoeningen, heb ik extra aandacht voor hygiëne en ga ik extra voorzichtig te werk. 

Diabetes 

Er is een cliënten stop m.b.t de gecontracteerde zorg. Er worden GEEN nieuwe cliënten meer aangenomen voor de diabetische voetzorg

Mensen met diabetes hebben een verwijzing van de huisarts en/of een podotherapeut nodig voordat de behandeling gestart kan worden.

Tijd voor je voeten heeft een samenwerkingscontract met:

  • Podotherapie Utrecht
  • Podotherpie Hermanns
  • Voetencentrum Wender

Meer informatie: Vereniging voor Podotherapeuten

Vergoedingen

De voetzorg voor mensen met diabetes en reuma wordt onder bepaalde voorwaarden vergoed door de zorgverzekeraars. Er is altijd een verwijzing van een arts en/of specialist nodig. Controleer uw verzekeringspolis voor je juiste bedragen en voorwaarden.

Meer informatie over vergoeding: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/pedicure

 

Samenwerking

Partner van Voetencentrum Wender